ΤΜΗΜΑΤΑ

ΨΗΦΙΑΚΟ ΑΚΤΙΝΟΛΟΓΙΚΟ

Η ακτινογραφία είναι και παραμένει μέχρι και σήμερα, η συνηθέστερη μορφή απεικόνισης στην ιατρική. Πρόκειται για μια τεχνική με την οποία λαμβάνουμε δυναμικές εικόνες σε πραγματικό χρόνο και αποτυπώνουμε τη μορφολογία του ανθρώπινου σώματος.

ΤΜΗΜΑ ΥΠΕΡΗΧΩΝ/TRIPLEX

Το υπερηχογράφημα είναι μια απεικονιστική εξέταση που πραγματοποιείται μέσω υψηλής συχνότητας ηχητικών κυμάτων για την εκτίμηση ιστών και οργάνων του σώματος.

ΜΕΤΡΗΣΗ ΟΣΤΙΚΗΣ ΠΥΚΝΟΤΗΤΑΣ - TBS

Η μέτρηση της οστικής πυκνότητας είναι μια μη επεμβατική μέθοδος που χρησιμοποιείται για να μετρήθει η μάζα των οστών. Ένα μηχάνημα και ένα λογισμικό στατιστικής επεξεργασίας που χρησιμοποιείται από αυτό, θα μετρήσουν την οστική πυκνότητα των οστών σας σε περιοχές όπως π.χ.το ισχίο.

ΜΙΚΡΟΒΙΟΛΟΓΙΚΟ ΤΜΗΜΑ

Το Βιοπαθολογικό μας εργαστήριο, είναι πλήρως αυτοματοποιημένο σε όλα τα στάδια διενέργειας των διαγνωστικών εξετάσεων και εξοπλισμένο με τους πλέον υπερσύγχρονους ,αναλυτές επιτυγχάνουμε την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση για τους εξεταζομενους μας.

ΨΗΦΙΑΚΗ ΜΑΣΤΟΓΡΑΦΙΑ - ΤΟΜΟΣΥΝΘΕΣΗ

Eίναι παγκοσμίως γνωστό ότι η μαστογραφία είναι το κύριο όπλο της γυναίκας ενάντια στον καρκίνο του μαστού, αφού εξασφαλίζει τον έγκαιρο εντοπισμό του ακόμα και σε αρχικό στάδιο. Tο σημαντικότερο για την αντιμετώπιση του καρκίνου του μαστού είναι η πρόληψη, η οποία επιτυγχάνεται κυρίως με τη μαστογραφία.

ΤΜΗΜΑ ΨΗΦΙΑΚΗΣ ΑΠΕΙΚΟΝΙΣΗΣ ΟΔΟΝΤΩΝ – CBCT

Με αμέτρητες διαγνωστικές εφαρμογές και τρομερές δυνατότητες επεξεργασίας εικόνων προσφέροντας την υψηλότερη ανάλυση στην οδοντιατρική απεικόνιση. Με καινοτόμα πρωτόκολλα που διασφαλίζουν χαμηλά επίπεδα ακτινοβολίας επιτυγχάνοντας τη μέγιστη προστασία των εξεταζόμενων.

Διεύθυνση : Πρωτεσιλάου 93 & Δαναών 69, Ίλιον 131 22

Τηλέφωνο : 210-2628860

Email : info@biomorfi.gr

SOCIAL MEDIA

Close
Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη δυνατή εμπειρία σας !
Close