skull-x-ray-2x

ΤΜΗΜΑ ΨΗΦΙΑΚΗΣ ΑΠΕΙΚΟΝΙΣΗΣ ΟΔΟΝΤΩΝ – CBCT

Η έρευνα και η καινοτομία στην υπηρεσία της οδοντιατρικής απεικόνισης υψηλών απαιτήσεων
Καινοτόμος τεχνολογία, εξαιρετική απόδοση και ποιότητα… μέσα σε ένα όνομα.
Το Newtom διασφαλίζει εξαιρετική απόδοση και ποιότητα σε όλες τι δυνατές προκλήσεις με αισθητήρα τεχνολογίας αιχμής και τη νέα λειτουργία teleradiographic για 2D/3D επιδόσεις εξαιρετικά υψηλών διαγνωστικών απαιτήσεων.

Με αμέτρητες διαγνωστικές εφαρμογές και τρομερές δυνατότητες επεξεργασίας εικόνων προσφέροντας την υψηλότερη ανάλυση στην οδοντιατρική απεικόνιση.
Με καινοτόμα πρωτόκολλα χαμηλής δόσης (τεχνολογίας SafeBeam™) όπου διασφαλίζουν χαμηλά επίπεδα ακτινοβολίας επιτυγχάνοντας τη μέγιστη προστασία των εξεταζόμενων.

Εικόνες υψηλής ανάλυσης οδοντοστοιχίας (είτε πλήρεις είτε σε τεταρτημόρια)
Λειτουργία ψηφιακών Πανοραμικών – MultiPAN (Δημιουργία 5 ακτινογραφικών εικόνων από μία μόνο σάρωση)

Εξελιγμένες ΚΕΦΑΛΟΜΕΤΡΙΚΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ

Αυτόματη πανοραμική απεικόνιση με τεχνολογία ApT (Autoadaptive Picture Treatments) όπου παρέχει αυτόματη και βέλτιστη εστίαση των ριζών, προσαρμοσμένη στον εξεταζόμενο.
Καινοτόμος απεικονιστική τεχνολογία Cone Beam (εξελιγμένη και λεπτομερής εικόνα της περιοχής) 3D εικόνες υψηλής ποιότητας με ακραίες λεπτομέρειες για διαγνώσεις υψηλών απαιτήσεων

ADAPTIVE FOV: ακριβής επιλογή της περιοχής έκθεσης ακτινοβολίας, τόσο για 2D όσο και για 3D εξετάσεις, περιορίζοντας έτσι την ακτινοβολία μόνο στις ανατομικές περιοχές που πρέπει να διαγνωστούν

Ποιοτικές και ακριβείς εικόνες με VGi evo για ενδοδοντικές και περιοδοντικές εφαρμογές.

Λειτουργία ECO-Dose με τον πλέον σύγχρονο αισθητήρα υψηλής ευαισθησίας που εξασφαλίζει εξαιρετικά γρήγορες σαρώσεις για ενίσχυση της ασφάλειας και της άνεσης του εξεταζόμενου.

 

Εξειδικευμένες εικόνες και ειδικά πρωτόκολλα για ενήλικες και παιδιά

Τεχνολογία SAFEBEAM™ (κατοχυρωμένο με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας) προσαρμόζει αυτόματα τη δόση ακτινοβολίας του εξεταζόμενου, μειώνοντας την πιθανότητα άσκοπης υψηλής δόσης
Πρωτοποριακό και ανανεωμένο σύστημα τοποθέτησης του εξεταζόμενου.
Εξειδικευμένη σχεδίαση για παιδιατρικές εφαρμογές (χρήση προστατευτικών ασπίδων) Προσαρμοσμένα FOV, ειδικά σχεδιασμένα για παιδιατρικές εφαρμογές, όπου διασφαλίζουν ότι ακτινοβολούνται μόνο ανατομικές περιοχές ενδιαφέροντος, ελαχιστοποιώντας έτσι την έκθεση του εξεταζόμενου παιδιού

ECO SCAN 3D: επιτρέπει τη λήψη ογκομετρικών εικόνων με ταχεία σάρωση (τουλάχιστον 3,6 δευτερόλεπτα) και με σημαντικά μειωμένη δόση ασθενούς (ελάχιστη έκθεση μόνο 0,9 δευτερόλεπτα)

ΨΗΦΙΑΚΗ ΠΑΝΟΡΑΜΙΚΗ
Η πανοραμική ακτινογραφία έχει καθιερωθεί ως η πολυτιμότερη και χρησιμότερη ακτινογραφική εξέταση στην καθημερινή οδοντιατρική πράξη για τον πλήρη έλεγχο του οδοντικού φραγμού. Η πανοραμική ακτινογραφία είναι η μοναδική ακτινογραφική τεχνική που δίνει τη δυνατότητα στον Οδοντίατρο να δει σε μια μόνο εικόνα ταυτόχρονα όλα τα δόντια και τα οστά τόσο της άνω όσο και της κάτω γνάθου, καθώς και τις κροταφογναθικές αρθρώσεις.

ΨΗΦΙΑΚΗ ΚΕΦΑΛΟΜΕΤΡΙΚΗ ΑΚΤΙΝΟΓΡΑΦΙΑ
Η κεφαλομετρική ακτινογραφία είναι η εξέταση κατά την οποία έχουμε μια δισδιάστατη απεικόνιση της κεφαλής όπου μπορούμε να εξετάσουμε τις γνάθους και το κρανίο του εξεταζόμενου και να πραγματοποιήσουμε χρήσιμες μετρήσεις. Είναι μια απαραίτητη εξέταση για την ορθοδοντική αξιολόγηση των δοντιών. Πάνω στην κεφαλομετρική ακτινογραφία ο ορθοδοντικός πραγματοποιεί μια σειρά μετρήσεων κι υπολογισμών και με βάση αυτά καθορίζει το είδος και τα στάδια της θεραπείας.

ΚΩΝΙΚΗΣ ΔΕΣΜΗΣ ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΙΚΗ 3D
Υπολογιστική ογκομετρική τομογραφία (CBCT/CBVT)
H εξέλιξη στην απεικόνιση των γνάθων είναι η τρισδιάστατη υπολογιστική τομογραφία. Η τομογραφία μοιάζει με την κλασική αξονική τομογραφία γνάθων (Dental CT), αλλά η δόση ακτινοβολίας στην CBCT/ CBVT είναι υποπολλαπλάσια, σημαντικό για την ακτινοπροστασία του εξεταζομένου. Η CBCT/ CBVT αποτελεί σήμερα την πιο σύγχρονη απεικονιστική μέθοδο τόσο για τη διάγνωση όσο και για τη θεραπεία στην οδοντιατρική καθώς παρέχει 3D/ τρισδιάστατες εικόνες των δομών των γνάθων και των δοντιών, με εξαιρετική ακρίβεια και λεπτομέρεια.

 

 

Orthophos SL 2D

Ως μέλος της επιτυχημένης οικογένειας μηχανημάτων Orthophos, η λύση αυτή παρέχει επαναστατική ποιότητα απεικόνισης DCS για υψηλού επιπέδου διάγνωση. Επιπλέον, χάρη στη δυνατότητα επέκτασης σε κεφαλομετρικό και CBCT, είναι απόλυτα εναρμονισμένη με το μέλλον.

Αυτό το τελευταίας τεχνολογίας 2D μηχάνημα αποτελεί μία ποιοτική επιλογή για όσους αξιοποιούν στο έπακρο τις νέες τεχνολογίες, καθώς και για όσους απλώς επιθυμούν περισσότερα. Ο ενσωματωμένος αισθητήρας άμεσης μετατροπής DCS (Direct Conversion Sensor) επαναπροσδιορίζει το πρότυπο της πανοραμικής απεικόνισης παράγοντας εικόνα υψηλής ευκρίνειας. Η τεχνολογία SL (Sharp Layer) που δίνει το όνομά της στα μηχανήματα, παρέχει εστιασμένες πανοραμικές εικόνες ακόμη και σε δύσκολα περιστατικά. Το Orthophos SL εγγυάται ευχέρεια χρήσης μέσω της αυτόματης τοποθέτησης του ασθενούς, του εύκολου χειρισμού με το χειριστήριο EasyPad και προσφέρει οπίσθιο φωτισμό στην απόχρωση που επιθυμείτε, για την επίτευξη μοναδικής αισθητικής στο ιατρείο σας.

 

Αναπτύξαμε μια ιδέα 10 σημείων για την εύκολη τοποθέτηση του ασθενούς και την τελική λήψη. Η ιδέα μας είναι η εξής: υψηλή ποιότητα εικόνας και άνεση για τον ασθενή και το βοηθό. Αυτή η ιδέα υποστηρίζει και παρέχει όλα τα εργαλεία που απαιτούνται για την εξασφάλιση εικόνων υψηλής ποιότητας ώστε να γίνει ανάλυση της θεραπείας και εστιάζει στην εργονομία και την άνεση. Η πατενταρισμένη τεχνολογία του bite-block, για παράδειγμα, καθορίζει αυτόματα τη σωστή κλίση της κεφαλής του ασθενούς, τοποθετώντας τον στο επίπεδο σύγκλεισης σε συνεργασία με τη στήριξη 3-σημείων της κεφαλής και τις σταθερές χειρολαβές για τη διασφάλιση της σταθερής θέσης και τη μείωση των περιττών σαρώσεων.

Orthophos SL 3D

Επαναστατική τεχνολογία, πατενταρισμένος τρόπος τοποθέτησης του ασθενούς και εξαιρετικά ευέλικτα χαρακτηριστικά μίας υβριδικής 2D/3D μονάδας: όλα συνδυάζονται για να δημιουργηθεί μία μοναδική απεικονιστική επιλογή. Ο προαιρετικός κεφαλομετρικός βραχίονας προσθέτει ακόμη περισσότερα πλεονεκτήματα.

Το τελευταίας τεχνολογίας υβριδικό 2D/3D μηχάνημα αποτελεί μία ποιοτική επιλογή για όσους ασκούν κλινική πρακτική αξιοποιώντας στο έπακρο τις νέες τεχνολογίες, καθώς και για όσους απλώς επιθυμούν περισσότερα. Ο ενσωματωμένος αισθητήρας άμεσης μετατροπής DCS (Direct Conversion Sensor) επαναπροσδιορίζει το πρότυπο της πανοραμικής απεικόνισης παράγοντας εικόνα υψηλής ευκρίνειας. Η τεχνολογία SL (Sharp Layer) που δίνει το όνομά της στα μηχανήματα, παρέχει εστιασμένες πανοραμικές εικόνες ακόμη και σε δύσκολα περιστατικά. Το Orthophos SL εγγυάται ευχέρεια χρήσης μέσω της αυτόματης τοποθέτησης του ασθενούς, του εύκολου χειρισμού με το χειριστήριο EasyPad και προσφέρει τον εξατομικευμένα προσαρμόσιμο χαλαρωτικό φωτισμό για την επίτευξη μοναδικής αισθητικής στο ιατρείο σας.

 

Ο αισθητήρας άμεσης μετατροπής (DCS) έχει επαναπροσδιορίσει τα πρότυπα της πανοραμικής απεικόνισης. Οι ακτίνες Χ μετατρέπονται απευθείας σε ηλεκτρικά σήματα – σε αντίθεση με τα συμβατικά συστήματα, δεν υπάρχει απώλεια σήματος λόγω της υποχρεωτικής μετατροπής του μήκους κύματος ώστε να μεταπέσει στην ακτινοευαίσθητη περιοχή του φωτός. Αυτό σημαίνει καλύτερη και ακριβέστερη απεικόνιση για εσάς. Το αποτέλεσμα είναι ακτινογραφίες με μοναδικά υψηλό επίπεδο ευκρίνειας – ακόμη και σε εξαιρετικά χαμηλή δόση.

Διεύθυνση : Πρωτεσιλάου 93 & Δαναών 69, Ίλιον 131 22

Τηλέφωνο : 210-2628860

Email : info@biomorfi.gr

SOCIAL MEDIA

Close
Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη δυνατή εμπειρία σας !
Close